Despre Noi

Suntem CUPRU METAL SRL, o companie cu capital romanesc, dedicată comercializării de materiale metalurgice neferoase pe piața din România. Cu o experiență solidă în industrie și un portofoliu variat, ne propunem să satisfacem nevoile clienților noștri cu produse de înaltă calitate și servicii personalizate.

Viziune și Misiune: Viziunea noastră este de a deveni partenerul preferat al clienților noștri în furnizarea de materiale metalurgice neferoase, iar misiunea noastră constă în oferirea soluțiilor perfect adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client, contribuind la dezvoltarea durabilă a partenerilor noștri de afaceri.

Produse și Gamă de Materiale: CUPRU METAL SRL oferă o gamă diversificată de materiale metalurgice neferoase, precum cupru, alamă, aluminiu, titan-zinc, inox etc. Produsele noastre includ table, placi, bare, profile de diferite tipuri etc, toate având calitatea și durabilitatea ca elemente definitorii.

Angajamentul față de CALITATE: Suntem orientați către excelență în tot ceea ce facem. Toate materialele oferite de CUPRU METAL SRL sunt supuse unor riguroase teste de calitate și respectă standardele internaționale. Ne asigurăm că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte cerințe tehnice și de performanță.

Asistență Tehnică și Consultanță: Echipa noastră de experți în materiale metalurgice neferoase este pregătită să ofere asistență tehnică și consultanță specializată pentru a vă ajuta să alegeți cele mai potrivite soluții pentru proiectele dvs. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a le asigura succesul.

Sustenabilitate și Responsabilitate Socială: CUPRU METAL SRL își desfășoară activitatea cu respect față de mediul înconjurător și angajament social. Promovăm practici sustenabile în întregul nostru lanț de aprovizionare și ne implicăm în proiecte comunitare care sprijină dezvoltarea durabilă.

Contact: Pentru orice informații suplimentare sau pentru a discuta despre cerințele dvs., vă invităm să ne contactați.

CUPRU METAL SRL vă oferă soluții “metalurgice neferoase” de încredere pentru proiectele dvs.

Suntem aici să vă susținem în reușita fiecărui demers !

Scroll to Top