TABLA Titan Zinc

  • Tabla de titan-zinc este un material realizat dintr-un aliaj pe baza de zinc cu titan, cupru si aluminiu.
  • Prin alierea acestor metale, tabla de titan-zinc devine rezistentă la coroziune și la condiții ambientale extreme, precum și la impactul mecanic. De obicei, este disponibilă în diferite grosimi, culori și dimensiuni, fiind adaptată pentru utilizare la acoperișuri, fațade, șarpante și alte aplicații structurale.
  • Aspectul estetic al tablei de titan-zinc este, de asemenea, unul dintre avantajele sale notabile, oferind un aspect modern și sofisticat.
  • Tabla de titan-zinc este produsa conform standardului european EN 988 „Zinc și aliaje de zinc”.

Aliajul din care se produce tabla de titan-zinc este fabricat pornind de la zinc de calitate Z1 pur 99,995%, conform standardului european EN 1179, la care se adauga metale de aliere, dupa cum urmeaza:

COMPOZITIA TABLEI DE TITAN-ZINC IN  %
    
METALMIN.MAX. 
Ti0,060,2 
Cu0,081 
Al– 0,015 
Zn– – restul

Acest standard este important pentru industria construcțiilor și pentru alte domenii care utilizează zincul și aliajele sale, deoarece acest lucru asigură că materialele folosite sunt de înaltă calitate și corespund cerințelor tehnice și de performanță.Partea superioară a formularului

            Tabla de titan-zinc este produsa atat sub forma de foi de tabla, cat si sub forma de rulouri la diferite dimensiuni, culori si grosimi.

            Cele mai uzuale dimensiuni sunt:

-foi de tabla la formatul 1000×2000 mm.

-rulouri cu latimile de 670 mm si 1000 mm.

Tabla de titan-zinc este produsa in varianta de culoare naturala, dar si in diverse culori denumite culori preoxidate sau prepatinate.

Grosimi tabla culoare naturala: 0.5 mm,  0.55 mm, 0.6 mm, 0.65 mm, 0.7 mm, 0.8 mm si 1 mm.

Grosimi tabla diverse culori: 0.65 mm, 0.7 mm, 0.8 mm si 1 mm.

*Pentru alte dimensiuni si grosimi va rugam sa ne contactati.

Scroll to Top