Table din Cupru pentru uz industrial

Tablele din cupru Cu-ETP (Cupru Electro Tehnic Pur) și Cu-DHP (Cupru Dezoximat cu Fosfor) sunt utilizate în diferite aplicații industriale datorită proprietăților lor specifice.

Iată câteva informații despre fiecare tip:

  1. Cu-ETP (Cupru Electro Tehnic Pur):
  1. Compoziție: Cu-ETP este un cupru de înaltă puritate, cu conținut aproape pur de cupru (aproximativ 99,90% Cu).
  2. Caracteristici: Acest tip de cupru este cunoscut pentru o bună conducție electrică și termică. Este utilizat în principal în aplicații care necesită o conductivitate electrică excelentă, cum ar fi în industria electronică pentru fabricarea cablurilor, conectoarelor și a altor componente.
  1. Cu-DHP (Cupru Dezoxigenat cu Fosfor):
  1. Compoziție: Cu-DHP conține cupru și fosfor adaugat, care servește la îmbunătățirea procesabilității și rezistenței mecanice.
  2. Caracteristici: Cu-DHP este adesea folosit în aplicații care necesită o combinație de bună conducție electrică și rezistență la coroziune. Este utilizat în industria construcțiilor, în sistemele de alimentare cu apă, schimbătoare de căldură și alte aplicații în care rezistența la coroziune este esențială.

Când alegeți între Cu-ETP și Cu-DHP pentru aplicații industriale, trebuie să luați în considerare cerințele specifice ale proiectului. Dacă prioritatea este conducția electrică pură, Cu-ETP poate fi alegerea potrivită. În schimb, dacă aveți nevoie și de o rezistență sporită la coroziune, Cu-DHP poate fi o opțiune mai adecvată.

 

Dimensiuni uzuale tablele din cupru Cu-ETP și Cu-DHP:

Grosimi: 0.8 si 6 mm.

Format foi de tabla: 1000×2000 mm.

*** Pentru alte dimensiuni va rugam sa ne contactati.

Scroll to Top